top of page

Camberwell Grove, London SE5
Kitchen / Dining room side return extension to the lower ground floor of an existing Victorian house within a conservation area. New floating steps leading down from the Ground Floor level into the newly created double height space over the new dining area. Rooflights bring in added daylight to this space with fully glazed doors opening out directly onto newly created lower section of rear garden.
 
Architectural service provided - technical design (incl coordination of the structural design), Interior and staircase design, obtaining building regulations approval and advisory role during tender process, builder appointment and construction.

Initial design proposals and planning approval obtained by Stefan Shaw Studio

Photography by Emanuelis Stasaitis

UNFOLD Architecture + Design
UNFOLD Architecture + Design
UNFOLD Architecture + Design
UNFOLD Architecture + Design
UNFOLD Architecture + Design
UNFOLD Architecture + Design
UNFOLD Architecture + Design
UNFOLD Architecture + Design
UNFOLD Architecture + Design
UNFOLD Architecture + Design
bottom of page